vrijdag 21 juni 2024

T Tirion 21 Klasseorganisatie

Klassevoorschriften

Al langere tijd zijn er ideeën geweest om van de Tirion 21 een eenheidsklasse te maken met als doel o.a. deelname aan de Sneekweek.

In het najaar van 2010 is binnen de Tirion klassenorganisatie een werkgroep geformeerd waar onder Frids Fridsma, Foppe Jansma, Jelmer Jansma, Titus Mulder , Frank Halsema , Jillert Pont en Arjen Drevijn deel van hebben uitgemaakt. Na een aantal vergaderingen en avonden van schrijf en tekenwerk waren we na de winter zover dat we een eerste overleg met het watersportverbond konden hebben over ons voornemen om een eenheidsklasse te vormen. Vanuit het watersportverbond zijn de concepten daarna van commentaar voorzien .

Na een zomer van relatieve stilstand, want er moest immers gezeild worden, zijn in de winter de van 2011/2012 de klassenvoorschriften en het meetrapport verder afgerond en heeft dat in het voorjaar van 2012 tot goedkeuring van het watersportverbond geleid. Een nieuwe eenheidsklasse was een feit!

De klassenvoorschriften, het blanco meetrapport, aanwijzingen voor het aanbrengen van de zeiltekens en de veelgestelde vragen(FAQ) over de klassenvoorschriften zijn hieronder te vinden en kunnen worden gedownload.

 

Klassevoorschriften Meetrapport Zeiltekens FAQ Klassevoorschriften

 

Tirion 21 Klasse Organisatie

Email: info@tirionklasse.nl

www.tirionklasse.nl

Social Media